GK Aura

 

Gimnastički klub Aura ekipni je pobjednik Prvenstva Hrvatske u slobodnom programu! Nakon dva dana natjecanja koje je ugostio KRG Zagreb, ritmičarke Aure osvojile su najviše medalja, njih čak 16 plus zlatni ekipni pehar.

Uz tri medalje Nike Grčić u mlađeseniorskoj konkurenciji (brončana je višebojka te srebrna s obručem i treća s čunjevima), Aurice su drugog dana natjecanja kolekciju upotpunile s još 13 medalja i to 5 zlatnih, 3 srebrne i 5 brončanih.

Potpuno smo dominirali u mlađekadetskoj konkurenciji gdje smo se 6 puta penjali na postolje. Emily Ljubibratić višebojska je prvakinja te srebrna s obručem i brončana bez rekvizita. Antonia Marušić bila je brončana u višeboju i zlatna s obručem, a Tena Šandl pak treća s obručem gdje je Aura imala kompletno postolje. Kadetkinje su osvojile 5 medalja – Elena Majcen srebrna je višebojka i zlatna s obručem, Korina Radman brončana u višeboju i s loptom, a Lea Banić srebrna s obručem. Korina Janković mlađejuniorska je prvakinja Hrvatske u višeboju i s loptom.

Prvakinje Hrvatske u grupnoj mlađekadetskoj konkurenciji su Aurice 2 Ana Živković, Nina Šabanović, Anja Tolić Anja i Iris Stričević gdje su brončane Aurice 10, Nola Jagačić, Lea Radmanović, Ema Kovačević i Tonka Markas. Trio Aurica 3 pozlatio je juniorsku konkurenciju zahvaljujući Ines Vuić, Sari Menegoni i Tari Bosek, dok je trio kadetkinja Aurica 4 srebrni i to Lea i Tea Kos i Mia Parać. U kategoriji kadetkinja Aurice 1 Marta Labor, Gala Jagačić, Selena Zamboni i Tija Ćejvanović osvojile su srebrnu medalju, a u mini Aurice 5 Tena Srednoselec, Nika Orešković, Dora Prkačin i Leona Jelavić okitile su se broncom.

Ukupno je Aura u slobodnom individualnom i grupnom programu na ovom PH osvojila 23 medalje! Bravo Aurice, ali i veliko bravo njihovim trenericama i našim sutkinjama na ovom Prvenstvu!

Rezultati

Gdje smo

Lanište 18,

Zagreb

Društvene mreže
Kontaktirajte nas